Ζήτησαν την παραίτησή του και η Ζωή καταγγέλει για εκκαθαρίσεις στη βουλή

Ζήτησαν την παραίτησή του και η Ζωή καταγγέλει για εκκαθαρίσεις στη βουλή

Μια μέρα μετά την παράδοση-παραλαβή στη βουλή μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Νίκου Βούτση , η πρώην πρόεδρος του κοινοβουλίου καταγγέλλει ότι ήδη άρχισαν οι εκκαθαρίσεις με πρώτο τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θαλάσση, του οποίου ζητήθηκε η παραίτηση.

Ο Γιώργος Θαλάσσης συμφωνα με το iefimerida .gr ήταν από τα στηρίγματα της Ζωής εντός του κοινοβουλίου, ήταν προσωπική της επιλογή και την υπερασπίστηκε ακόμη και μετά την ήττα της στις εκλογές.

“Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό.

Του ζητήθηκε η παραίτησή του γιατί τη θέση Γενικού Γραμματέα έχουν υποσχεθεί σε άλλον από το…Γενάρη. Θρίαμβος του νέου!” έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου  στο Twitter.

Τον εκπαιδευτικό Γιώργο Θαλάσση, πρώην γυμνασιάρχη της Σχολής Μωραΐτη, είχε επιλέξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη θέση του γενικού γραμματέα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Θαλάσσης είχε απολυθεί από τη Σχολή Μωραΐτη, μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας, για την υποστήριξη που έδειξε προς συναδέλφους του για μισθολογικά και εργασιακά ζητήματα, αλλά και για την υπεράσπιση του Νίκου Ρωμανού στις επιθέσεις που δεχόταν κατά την απεργία πείνας από συγκεκριμένα πρόσωπα και χώρους.
Ο Νίκος Ρωμανός είχε υπάρξει μαθητής του κ. Θαλάσση όταν ήταν 14 ετών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...