Ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των συνεργατών του ο Μπουτάρης

Τις παραιτήσεις όλων των διορισμένων σε θέσεις αιρετών συνεργατών του ζήτησε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διεμήνυσε ότι πρόκειται για διαδικαστικό θέμα και ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Όπως γράφει το Thestival.gr, οι διορισμένοι σε θέσεις σύμβουλοι δεν εξέφρασαν αντίρρηση και εντός των επόμενων ημερών ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει στο γραφείο του τις παραιτήσεις που ζήτησε.

«Ζητώ τις παραιτήσεις επειδή ο Τύπος γράφει διάφορα και λέει ότι θα κάνω ανασχηματισμό. Δώστε τις παραιτήσεις για να υπάρχουν στο γραφείο μου και όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Μη νομίζετε ότι θα κάνω κάτι τρομερό σε αλλαγές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Στη διαδικασία παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, για να τονίσει ότι οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων είναι εκλεγμένοι από το λαό και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με πρόσωπο της αρεσκείας του Δημάρχου άρα δεν θα έχει νόημα η παραίτησή τους.

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και στον εαυτό του λέγοντας ότι είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο και ότι εκείνο είναι το αρμόδιο όργανο για την ανατικατάστασή του. Πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης του Δημάρχου προς το πρόσωπό του ο ίδιος θα θέσει άμεσα την παραίτησή του. Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται και το θέμα έκλεισε εκεί.

Πηγή: thestival.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...