Ζαχαριάδης: Η χώρα χρειάζεται στήριξη και όχι τρικλοποδιές

Ζαχαριάδης: Η χώρα χρειάζεται στήριξη και όχι τρικλοποδιές

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον τερματισμό των μνημονίων, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προς τη Ν.Δ. ότι «η χώρα χρειάζεται στήριξη και όχι τρικλοποδιές».

«Βγάζουμε τη χώρα από την ιστορική περιδίνηση, φτάσαμε στο τέλος του τούνελ, με σημαντικές απώλειες και υποχωρήσεις, έχοντας χάσει πολλές μάχες, κερδίζουμε στο τέλος τον πόλεμο» δήλωσε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο ΑΜΠΕ.

Κατά τον ίδιο, βέβαια, το τέλος των μνημονίων δε σημαίνει αυτόματα και το τέλος της κρίσης. Ωστόσο, έσπευσε να προσθέσει, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά πράγματα, καθώς «κάτι αρχίζει και αλλάζει στην Ελλάδα».

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ο κ. Ζαχαριάδης έλαβε αποστάσεις από την παροχολογία, ξεκαθαρίζοντας ότι «εμείς δεν θέλουμε να μοιράσουμε λεφτά που δεν υπάρχουν, ούτε να δημιουργήσουμε χρέη υπονομεύοντας τις επόμενες γενιές».

Παράλληλα, ζήτησε από τον ελληνικό λαό να «χαρίσει» μία δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε «η χώρα να ανασυγκροτηθεί και να επανέλθει».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/333085-Zachariades-E-chora-chreiazetai-sterixe-kai-ochi-triklopodies ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...