Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία «The Bachelor»

Ζουγανέλης και Τσιμιτσέλης πρωταγωνιστούν στη νέα κωμωδία «The Bachelor»

Κατηγορία

eri200
Κυριακή 24/04/2016 – 22:03

the bachelor

Γράφει ο

Σταύρος Ξηντάρας

 

Ζoυγανέλης και Τσιμιτσέλης ετοιμάζουν … ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ;

Για ποιόν; Πότε; Πού;Ανεβαίνει κανείς τα σκαλιά της εκκλησίας;

Το σίγουρο είναι ότι η ShowTime Productions και η Voice Entertainment ετοιμάζουν τη νέα τους, φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή με τον self explanatory τίτλο «The Bachelor».

 Ένα all star cast ηθοποιών που περιλαμβάνει, εκτός από τους Γιάννη Ζουγανέλη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, τους: Αποστόλη Τότσικα, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη,  Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρη Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη και πολλούς πολλούς άλλους,  «προβάρει» και ετοιμάζεται για το πρώτο «πάμε» του νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη, Αντώνη Σωτηρόπουλου.

bachelor

Το σενάριο, που μάλιστα είναι και το πρώτο της για τον κινηματογράφο, υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα (Άκρως Οικογενειακόν, Ευτυχισμένοι Μαζί και πολλά άλλα).

Στα όρια της απόλυτης κωμωδίας και του blockbuster το, The Bachelor είναι μια σύγχρονη, ελληνική ταινία που μιλά στον καθένα. Ένα μπάτσελορ «στραβώνει» και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται να αναζητούν λύσεις και λύτρωση, μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δυνατούς διαλόγους, συγκίνηση και πολλές ανατροπές, και ανάμεσα σε δύο πόλεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλου μήκους  παραγωγή της ShowTime Productions μετά  το «Ένα Πλοίο για την Παλαιστίνη» του Νίκου Κούνδουρου και τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Voice Entertainment. Παραγωγή της ShowTime Productions και της Voice Entertainment είναι επίσης και οι δύο  πολύ επιτυχημένες, αυτήν τη σεζόν,  τηλεοπτικές παραγωγές, Barman και Cineλθετε.

Το The Bachelor ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από την Village Films. Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin’ Through και οι Otherview.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...