Ζωντανά η συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (Live)

Ζωντανά η συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (Live)

Βουλή

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς αμέσως μετά θα μεταβεί στην κηδεία του στενού του συνεργάτη Θοδωρή Μιχόπουλου

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις».

Η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν τα οικογενειακά επιδόματα, καθώς και τα άρθρα της απεργίας και των πλειστηριασμών. Το ΚΚΕ αναμένεται να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για τα άρθρα της απεργίας και των πλειστηριασμών.

Το μεσημέρι αναμένεται να μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αμέσως μετά θα μεταβεί στην κηδεία του στενού του συνεργάτη Θοδωρή Μιχόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο.

Την αλλαγή στο σημερινό πρόγραμμα της Ολομέλειας η οποία συζητά και ψηφίζει σήμερα το πολυνομοσχέδιο της γ’ αξιολόγησης, ανακοίνωσε από την έδρα ο Σπύρος Λυκούδης.

Η αλλαγή της ομιλίας του πρωθυπουργού, ο οποίος θα μιλούσε το βράδυ πριν την ψηφοφορία, ανατρέπει τον προγραμματισμό της Ολομέλειας καθώς αναμένεται να αλλάξουν και οι ώρες της ομιλίας των άλλων πολιτικών αρχηγών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/317465-Zontana-e-syzetese-kai-psephise-toy-polynomoschedioy-Live ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...