“Ζωντανος” στην μάχη των πλέι οφ ο Φαέθων Αντιρριου νικησε 63-41 την Προοδευτικη

Ανετη νίκη (63-41) με εντυπωσιακή εμφάνιση σημείωσε ο Φαεθων Αντιρριου απέναντι στην Προοδευτική Πατρών σε ενα ντέρμπι που έκρινε πολλά στην μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.
Οι “πράσινοι” παίζοντας με την πλάτη στο τοίχο μιας και πλέον η δεύτερη θέση δεν εξαρτάται από τα δικά τους χέρια μετα την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Καλάβρυτα, από το πρώτο λεπτό έγιναν αφεντικό στο παιχνίδι και με πολύ καλή άμυνα και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση προηγηθηκαν 19-9 στο δεκάλεπτο και 34-23 στο ημίχρονο. Ακόμα και όταν ο τεχνικός της ομάδας Θάνος Ζάκκας έριξε στο ματς τους νεαρούς η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα πάνω των είκοσι πόντων , γεγονος που υπερκάλυψε και τη διαφορά της ήττας του πρώτου αγώνα(75-70).
Το τελικό 63-41 δίνει ελπίδες μαθηματικές στο Φαέθωνα οτι από τη τρίτη θέση που είναι τώρα μπορεί να πιάσει τα Καλάβρυτα αν στραβοπατήσουν τουλάχιστον σε δύο από τα εναπομείναντα 7 μάτς μέχρι το τέλος.
Ο αρχηγός του Φαέθωνα Αντιρρίου Γιώργος Κατσούδας τόνισε μετα το φινάλε του αγώνα: “Μπήκαμε σε ένα ακόμα ματς πολύ δυνατα. Ξέρουμε οτι η τύχη μας για τη δεύτερη θέση δεν εξαρτάται από εμάς  ακόμα και αν νικήσουμε όλα τα ματς. Εμεις οι παίκτες θα κάνουμε οτι μπορούμε για να νικήσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μερους ολων των παικτών τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο.”
Διατητευσαν οι Τσακαλογιάννης και Μαυρομάτης.Τα 10λεπτα:19-9, 34-23, 54-31, 63-41.
ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤ(Ζακκας):Καποδίστριας, Κατσούδας 11 (1), Μεσσήνης, Βελής 4, Τσάμης 2, Μπιλιάνης 5 (1), Καραχάλιος 16 (1), Ταμπάκης, Τσιλιγιάννης 14, Διαμάντης 5, Παύλου 4 (1), Ευθυμιόπουλος 2.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Στρατίκης): Αθανασόπουλος 9(2), Μηλιτσόπουλος 14(2), Χρυσανθακόπουλος ,
Μπλετσάκης 4, Καρκαβίτσας 9, Γασπαρατος, Μπούτρος 3, Νικολόπουλος 2.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...