ΗΠΑ: Τζάγκουαρ κατασπάραξαν 3χρονο αγόρι

ΗΠΑ: Τζάγκουαρ κατασπάραξαν 3χρονο αγόρι
Χάος ξέσπασε όταν ένα 3χρονο αγοράκι έπεσε σε ένα δημοφιλές έκθεμα στο ζωολογικό κήπο του Αρκάνσας και κατασπαράχθηκε από δύο τζάγκουαρ.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Little Rock Zoo. Οι φύλακες του πάρκου κατάφεραν να τραβήξουν το αγόρι σε ασφαλές μέρος μετά από μια δραματική διάσωση. Μάλιστα, ένας από αυτούς που κάλεσε το ασθενοφόρο δήλωσε πως το αγόρι ήταν μαζί με τα τζάγκουαρ και πως «δεν είναι καλά».

Το αγνώστων στοιχείων νήπιο υπέστη κάταγμα του6 κρανίου, μικρές εκδορές και πληγές στο τριχωτό της κεφαλής και εισήχθη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα τραύματα ωστόσο δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Οι μάρτυρες δήλωσαν στο τηλεοτπικό δίκτυο Fox, πως είδαν τα δύο τζάγκουαρ να δαγκώνουν το παιδί κοντά στο λαιμό και το πόδι του.

Οι δύο άγριες γάτες άφησαν ελέυθερο το παιδί όταν ο πατέρας και ο παππούς του έριξαν μια τσάντα φωτογραφικής μηχανής και ένα λάστιχο νερού στα ζώα.

Οι εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο ανταποκρίθηκαν αμέσως. Ένας υπάλληλος χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα για να απομακρύνει τις γάτες από το παιδί και ένας άλλος σκαρφάλωσε και τράβηξε έξω το 3χρονο αγόρι.

Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν πως το παιδί έπεσε μέσα στο έκθεμα.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...