ΗΠΑ: Τι υποσχέθηκε η Κέιτι Πέρι στην Χίλαρι Κλίντον

ΗΠΑ: Τι υποσχέθηκε η Κέιτι Πέρι στην Χίλαρι Κλίντον
Η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια ετοιμάζεται ήδη για την προεκλογική καμπάνια της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ

Πώς μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες και μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες τη πολιτικής μπορούν να συνεργαστούν; Εύκολα, αν πρόκειται για την Κέιτι Πέρι και την Χίλαρι Κλίντον, οι οποίες συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου «Hard Choices» της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η ποπ τραγουδίστρια μετά την εγκάρδια συνομιλία που είχε με την πιθανή υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016, ανήρτησε μήνυμα στο Twitter με φωτογραφία της με την Κλίντον λέγοντας ότι είναι πρόθυμη να γράψει τραγούδι για την προεκλογική καμπάνια της, αν χρειαστεί.

«Είπα στην Χίλαρι Κλίντον ότι θα έγραφα ένα θεματικό τραγούδι για εκείνη σε περίπτωση που χρειαστεί…», ανέφερε το «τιτίβισμα» της Πέρι, που συγκέντρωσε 342.000 «likes».

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα, η ίδια η Κλίντον απάντησε στην τραγουδίστρια κάνοντας λογοπαίγνιο με τον τίτλο του βιβλίου της και αναφερόμενη σε μουσική επιτυχία της Πέρι, λέγοντας: «Αυτή δεν είναι σκληρή επιλογή. Το έχεις ήδη κάνει. Θα συνεχίσουμε να ακούμε το “Roar”».

Βέβαια, αν η Κλίντον πει το «ναι» στη μουσική προεκλογική καμπάνια, δε θα είναι η πρώτη φορά για την οικογένεια. Άλλωστε, ο Μπιλ Κλίντον για την υποψηφιότητά του στην προεδρία το 1992 χρησιμοποίησε το τραγούδι των Fleetwood Mac’s «Don’t Stop» σαν κεντρικό τραγούδι της καμπάνιας του.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...