Ηλίας Ψηνάκης: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και το 2019!»

Ηλίας Ψηνάκης: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος και το 2019!»

Ψινάκης

Ο Ηλίας Ψηνάκης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Μαραθώνα και στις επόμενες δημοτικές εκλογές, το 2019, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με πληροφορίες της Marathon Press.

«Ξεκινήστε την προεκλογική σας εκστρατεία, μαζέψτε ψήφους, γιατί θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος και στις εκλογές του 2019» ήταν το μήνυμά του προς τα μέλη της παράταξης των «Πολιτών» κατά τη διάρκεια της παραταξιακής συνάντησης που πραγματοποίησαν, ενόψει του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι η υποψηφιότητα του κ. Ηλία Ψηνάκη «φιγουράριζε» πριν λίγο καιρό και στον Δήμο Αθηναίων, κάτι που φαίνεται τελικά να μην ευδοκίμησε. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του Δημάρχου, κ. Ηλία Ψηνάκη, αποτελεί μία προσπάθεια συσπείρωσης της παράταξής του και μόνο ή εγκαταλείφθηκαν, οριστικά,τα σχέδιά του για την Αθήνα μετά και από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ;

Σίγουρα, πάντως, η ανακοίνωση αυτή έχει ήδη «ταράξει τα νερά» στην πολιτική σκηνή του Μαραθώνα και αναμένονται εξελίξεις!

Επιπλέον, αναμένονται αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Μαραθώνα, αφού στις 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται -σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου- και οι θητείες τους.

 

πηγή: marathonpress.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/303077-Elias-PSenakes-THa-eimai-ypopsephios-Demarchos-kai-to-2019 ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...