Ημερίδα “Coaching Mastery Day” στο Μέγαρο Μουσικής

Ημερίδα “Coaching Mastery Day” στο Μέγαρο Μουσικής

Γράφει ο
Σταύρος Ξηντάρας

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα για τον καταλυτικό ρόλο που παίζει η εμπέδωση της κουλτούρας του coaching παρουσιάζονται στην ημερίδα “Coaching Mastery Day” που οργανώνει ο βραβευμένος coach Άγγελος Δερλώπας, MSc, PCC και η εταιρεία παροχής coaching, mentoring και εκπαιδευτικών υπηρεσιών Positivity Coaching την Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου  στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

μμ

Ο ιδρυτής της Positivity Άγγελος Δερλώπας και οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας μιλούν για τα οφέλη, το ρόλο και την επίδραση του coaching στη χώρα μας, αναδεικνύοντας την ανάγκη για γνωριμία αλλά και εκπαίδευση στις αναπτυξιακές τεχνικές του, για όσους θέλουν να ασκήσουν κι εκείνοι την αποτελεσματική μέθοδο επίγνωσης και δράσης που καλείται αναπτυξιακό coaching.

ηφγ

Προσκεκλημένη ομιλήτρια η Liz Hall, βραβευμένη δημοσιογράφος και coach, συγγραφέας και εκδότης του παγκοσμίου φήμης περιοδικού «Coaching at Work”.
Πρόγραμμα ημερίδας:
18.30-19.00    Προσέλευση-εγγραφή
19.00-19.15    Άγγελος Δερλώπας, Δ/ντής Positivity: Εναρκτήρια ομιλία
19.15-19.30    Case studies από απόφοιτους της Σχολής.
19.30-20.00    Round table “Εφαρμογές και οφέλη του coaching στις επιχειρήσεις.”
20.00-20.30    Liz Hall, συγγραφέας και εδότης του “Coaching at Work” (*)
«Coaching σε περίοδο κρίσης και μετασχηματισμού»
20.30-20.45    Άγγελος Δερλώπας, Δ/ντής Positivity: Ανακοινώσεις & κλείσιμο εκδήλωσης.
20.45-21.00    Απονομή Διπλωμάτων
21.00-21.30    Cheese & wine networking.
Περισσότερες πληροφορίες www.positivity.gr

μμ
Tα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη του Positivity Club.
(*): Η ομιλία της Liz Hall θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
Ο Άγγελος Δερλώπας είναι διαπιστευμένος, βραβευμένος και πρωτοπόρος επαγγελματίας του coaching  στην Ελλάδα, εκπαιδευτής, μέντορας και επόπτης για coaches. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 600 άτομα στο coaching στον ιδιωτικό, στο δημόσιο και στο τρίτο τομέα. Ηγήθηκε ομάδας επαγγελματιών που σχεδίασαν εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο coaching το οποίο αναπτύχθηκε για το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) εισάγοντας έτσι, για πρώτη φορά, το coaching στο Δημόσιο τομέα. Έχει επανειλημμένα ηγηθεί ομάδων coaches που εφάρμοσαν δομημένες και μετρήσιμες παρεμβάσεις σε οργανώσεις του τρίτου τομέα. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ICF Greece και τώρα λειτουργεί σαν εμπειρογνώμονας στο ICF Global Job Analysis Task Force.
 
Έχοντας διανύσει 30ετή πορεία στις επιχειρήσεις, σήμερα, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Ψυχολογία, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχοντας ιδρύσει την Positivity Coaching, μέσω της οποίας απολαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους του χώρου παγκοσμίως, και προσφέρει πιστοποιημένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, προγράμματα mentoring και ατομικές συνεδρίες απαράμιλλης ποιότητας.

Ομιλεί τακτικά σε διεθνή συνέδρια, σε Ευρώπη και Ασία. Έχει σχεδιάσει και συγγράψει  πολλά πρωτοπόρα πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης στο coaching. Στη δουλειά του απολαμβάνει να υποστηρίζει ηγέτες και ομάδες να αναπτύσσονται και να γίνονται αυτογνωστικές οντότητες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται και επικοινωνούν προκειμένου να δημιουργούν νέα πλαίσια που επιτρέπουν στην αυθεντική τους παρουσία να αναδύεται και να ανθίζει. Ο Άγγελος Δερλώπας είναι παντρεμένος και ζει στην Αθήνα.

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/341192-Emerida-Coaching-Mastery-Day-sto-Megaro-Moysikes ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...