Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Από τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Από τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Ανοίγουν αύριο, 10 Ιανουαρίου 2018, οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, έχει και φέτος Μεγάλο Χορηγό την ασφαλιστική εταιρεία ERGO, η οποία  με τη δυναμική και την σταθερή και μεγάλη υποστήριξή της προσδίδει επιπλέον ενέργεια στον αγώνα.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018 θα  πραγματοποιηθεί φέτος στις 18 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος (μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστού Στρατιώτη) και αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 20.000 δρομείς όλων των ηλικιών.Μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της Αθήνας, μια ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού, δύο μέρες πριν την εαρινή ισημερία και την είσοδο της άνοιξης.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.athinahalfmarathon.gr, και δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή σε έναν από τους φετινούς αγώνες του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Αγώνας 5χλμ, Αγώνας 3χλμ, Αγώνας Παιδιών & ΑμεΑ).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/316779-Emimarathonios-Athenas-Apo-tis-10-Ianoyarioy-mporeite-na-delosete-symmetoche ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...