Ηρακλής Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι

Ηρακλής Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι

Η Ξάνθη ήξερε τι έψαχνε στο «Καυτανζόγλειο», αιφνιδίασε, όμως ο Ηρακλής έμεινε όρθιος – Ο Βέλλιος απάντησε 1-1 για τον Γηραιό και παραλίγο να πάρει μόνος του το ματς αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη

Όρθιος χάρη σε ένα δικό του παιδί έμεινε ο Ηρακλής απέναντι στην Ξάνθη. Οι Ακρίτες παρότι «πάγωσαν» το «Καυτανζόγλειο» είδαν τον Απόστολο Βέλλιο να απαντάει για τον Γηραιό, 1-1.

Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές στην Θεσσαλονίκη μετά το 25′. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν πιο ουσιαστική στις ενέργειές της και πήρε το προβάδισμα με ωραίο σουτ του Λουσέρο, έπειτα από αντεπίθεση στο 62′. Ο πρώην επιθετικός της Έβερτον πήρε στις πλάτες του την ομάδα και έφερε το ματς στα ίσα στο 71′. Μάλιστα, στο 80′ λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι, όμως είδε το δυνατό σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στο δοκάρι.

Το ματς:
Κάκιστο πρώτο 20 λεπτο στο «Καυτανζόγλειο». Η αλήθεια είναι πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν επιβαρυμένος, από τη συνεχή βροχόπτωση που έπληξε νωρίτερα τη Θεσσαλονική, ωστόσο οι προπονητές των δύο ομάδων δεν βοήθησαν για να… βγουν φάσεις. Τόσο ο Ηρακλής, όσο και η Ξάνθη είχαν ως προτεραιότητα τη διαφύλαξη του «μηδέν» και παρότι οι γηπεδούχοι είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα επιθετικά.

Με το πέρασμα των λεπτών το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον. Οι άμυνες είχαν αρκετά θέματα, όμως τόσο ο Καπετάνος όσο και οι μεσοεπιθετικοί του Γηραιού δεν μπόρεσαν να επωφεληθούν. Σταδιακά, οι παίκτες του Παπαδόπουλου πήραν τα ηνία, όμως ο Τσέναμο κράτησε όρθιους τους Ακρίτες, όταν ο Τσιλιανίδης επιχείρησε να τον «κρεμάσει» απ’ τα 35μέτρα. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες να μένουν χωρίς σκορ.

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...