Ηττήθηκε από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου η Παλαιοπαναγιά.

ΑΕ Παλαιοπαναγιάς – Ακαδημία Ευηνοχωρίου 2-3

Σημαντικό διπλό, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Ξηροπήγαδου, η Ακαδημία Ευηνοχωρίου απέναντι στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.

Με τη νίκη αυτή, η Ακαδημία παραμένει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Ένωση, την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, ίσως και όλη τη χρονιά. Οι παίκτες του Αργύρη Παπούλια αν και πήραν νωρίς το προβάδισμα δεν κατάφερα να πάρουν την νίκη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μέχρι και το 36′ να κάνουν την ανατροπή   και να προηγηθούν με 1-2. Στην επανάληψη η Παλαιοπαναγιά θα κερδίσει πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Πασπαλιάρη στον Κοντό με τον Πετράκη να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει. Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 76′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κράνη.

Το φίλμ του αγώνα:

3΄, Πρώτο σουτ του παιχνιδιού ο Κράνης, μπλοκάρει ο Μπίμπας.

8΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ όμορφη πάσα του Πετράκη, στη πλάτη της άμυνας, για τον Μαραντζά, που με ωραίο τελείωμα, ‘κρεμάει’ τον Μπράτσικα και ανοίγει το σκορ.

20΄, Σέντρα του Κράνη, κεφαλιά άουτ Τσαλίκης.

21΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Πατούλιας, βρίσκει εντός περιοχής τον Κράνη, αυτός κάνει τη ντρίμπλα, η μπάλα φτάνει στον Μιχαλόπουλο, που από το ύψος του πέναλτι, πλασάρει σωστά, ψηλά, στην αριστερή γωνία του Μπίμπα.

24΄, Καλό σουτ του Κράνη, αποκρούει ο Μπίμπας.

36΄, ΓΚΟΛ!!! Κόρνερ από αριστερά με τον Τσαλίκη, κεφαλιά από κοντά του Μαντέλου και 1-2.

49΄, Η πρώτη, από τις τρείς μεγάλες χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο του Πατούλια. Σε αντεπίθεση από αριστερά, ο Κράνης βρήκε τον Πατούλια εντός περιοχής, αυτός έπιασε απευθείας το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

53΄, Σουτ άουτ από τον Μαραντζά.

57΄, Ο Πατούλιας κάνει ωραία κίνηση, αφήνει στον Μαντέλο, που από αριστερά σεντράρει πάλι προς τον συμπαίκτη του, ο οποίος σουτάρει άουτ.

62΄, Ο Πατούλιας φεύγει μόνος του σε αντεπίθεση από αριστερά, σουτάρει συρτά δυνατά, αλλά ο Μπίμπας πραγματοποιεί καταπληκτική επέμβαση και διώχνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

68΄, ΓΚΟΛ!!! Ο Κοντός από δεξιά ελίσσεται πολύ όμορφα, ο Πασπαλιάρης τον ανατρέπει εντός περιοχής, καθαρή παράβαση, πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πετράκης, ‘ψαρώνει’ τον Μπράτσικα και 2-2.

76΄, ΓΚΟΛ!!! Καλοχτυπημένο φάουλ από αριστερά με τον Κράνη, η άμυνα των γηπεδούχων αιφνιδιάζεται, ο Ρισβάς επωφελείται και με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

78΄, Σουτ άουτ του Ρισβά.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ: (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.) ΜΠΙΜΠΑΣ Π., ΝΤΖΟΥΜΑΝΗΣ Κ., ΧΟΧΤΟΥΛΛΑΣ Λ., ΜΗΛΩΝΑΣ Χ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ. (87΄ ΒΙΤΣΑΣ Π.), ΜΠΡΟΥΜΑΣ Σ., ΜΑΡΑΝΤΖΑΣ Α., ΖΕΛΙΟΣ Κ-Β (71΄ ΜΗΛΩΝΑΣ Α.), ΚΟΝΤΟΣ Ε., ΠΕΤΡΑΚΗΣ Γ., ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ Ε. (46΄ ΠΕΚΕΖ Μ.)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.) ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ., ΜΑΚΡΗΣ Κ., ΚΟΚΟΡΗΣ Α., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΤΡΙΩΤΗΣ Β. (85΄ ΜΑΝΤΕΛΟΣ Β.), ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α. ( 54΄ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΚΡΑΝΗΣ Α., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι-Ν, ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ. ( 62΄ ΡΙΣΒΑΣ Ν.)

 

IMG_3740.jpgIMG_3742.jpgIMG_3743.jpgIMG_3744.jpgIMG_3745.jpgIMG_3747.jpgIMG_3748.jpgIMG_3758.jpgIMG_3764.jpgIMG_3768.jpgIMG_3775.jpgIMG_3781.jpgIMG_3783.jpgIMG_3785.jpgIMG_3788.jpgIMG_3807.jpgIMG_3810.jpgIMG_3814.jpg

aitosports.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...