Η Άτζυ Θεοδωροπούλου με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

 Η Αγλαΐα (Άντζυ) Θεοδωροπούλου (του Γεωργίου και της Βασιλικής) γεννήθηκε το 1963 στη Ναύπακτο. Δραστηριοποιήθηκε, στη Νέα Υόρκη για μια περίπου 15ετία, στην Αθήνα και στη Ναύπακτο, όπου μένει τα τελευταία χρόνια.
Έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα, στις δημόσιες σχέσεις και εθελοντικά με την φιλανθρωπία. Είναι ιδρυτικό μέλος της ελληνοαμερικανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ, Ναυπάκτου, του τμήματος γυναικών ΕΣΤΙΑ – Θυγατέρες της Πηνελόπης, του οποίου τελευταία έχει εκλεγεί, ως Πρόεδρος, και ήδη έχει αναλάβει ενεργό φιλανθρωπική δράση στην ευρύτερη περιοχή.
“Έχοντας την επιθυμία να οργανώσουμε καλλίτερα και μέσω του Δήμου την φιλανθρωπία, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να εκτεθώ ως υποψήφια σύμβουλος, για τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου με το συνδυασμό “Ανανέωση και Δημιουργία” του Γιώργου Γούλα.
 
Θέλω να πιστεύω, ότι ένας σύγχρονος Δήμος, οφείλει να δίνει έμπρακτα το παρόν και στα κοινωνικά ζητήματα, ειδικά μάλιστα μέσα στην κρίση και τη φτώχεια που περνάμε στην πατρίδα μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε, ώστε κανείς να μη μείνει χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, χωρίς φάρμακα. Η δημοτική Αρχή, οφείλει να δώσει έμπρακτα το παρών. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. 
 
Χρειαζόμαστε τους νέους και άφθαρτους πολίτες στα διάφορα πόστα, με νέες ιδέες ώστε να δώσουμε στη Ναύπακτο και την γύρω περιοχή, την αντάξια για την εποχή μας προβολή και την πραγματική αξία. Στο πρόσωπο του Γιώργου Γούλα, βλέπω τον αυριανό Δήμαρχο, που μπορεί και θέλει να με στηρίξει στο έργο αυτό, για το καλό των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...