Η Έλενα Καμπούρις από το Hollywood στη Ναύπακτο

Φωτο Γιάννης Κοργιαλάς

13938388_1407320832627674_8737158303741944878_n

Στη Ναύπακτο για ένα διήμερο βρίσκεται η Ελληνικής καταγωγής star τουHollywood. Όπως βλέπετε απόλαυσε την βόλτα της στο λιμάνι της Ναυπάκτου ενω φωτογραφήθηκε με θαυμαστές της.

Ποια είναι η Έλενα Καμπούρις

Yπάρχει ένα νεαρό κορίτσι ελληνικής καταγωγής που διαγράφει αξιόλογη πορεία στις ΗΠΑ και ήρθε η ώρα να το γνωρίσουμε. Ο λόγος για την Έλενα Καμπούρις.

Η καταγώμενη από την Κάσο, με τη στόφα σταρ, αν και είναι μόλις 18 ετών έχει καταφέρει να κερδίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και να κινείται με άνεση δίπλα σε σταρ μεγάλου βεληνεκούς, όπως ο Ντάστιν Χόφμαν, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Άβα Γκάρνερ αλλά και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Οταν ο Αλέξανδρος Καμπούρις έφευγε από την Κάσο την δεκαετία του ’90 για τις ΗΠΑ προκειμένου να εκπληρώσει το επιχειρηματικό του όνειρο και γνώριζε την Γαλλίδα Ίβι, δεν φανταζόταν ότι ο καρπός του έρωτά τους, η 16χρονη σήμερα Έλενα θα αποτελούσε το πρόσωπο εκείνο για το οποίο θα ξετρέλαινει παραγωγούς και σκηνοθέτες στο Hollywood.

Η ιστορία της ξεκινά από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, όταν γυρίζοντας κάποια μέρα από το σχολείο την σταμάτησε ο σκηνοθέτης, Τζέισον Ράιτμαν, (Thank you for smoking, Juno, Up in the air) τέσσερις φορές υποψήφιος για βραβείο Οσκαρ, εκστασιασμένος από την ομορφιά και τον αέρα της, προκειμένου να της προτείνει συνεργασία. Έτσι, σύντομα, η Έλενα βρίσκεται στα πλατό της Paramount Pictures δίπλα στην Κέιτ Γουίνσλετ και τον Τζος Μπρόλιν στην ταινία «Labor Day».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...