Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ορλάντο Σα

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ορλάντο Σα

Το ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ορλάντο Σα επιβεβαιώνουν αγγλικά ΜΜΕ. Ιστοσελίδα του Ρέντινγκ περιγράφει την πορεία του Πολωνού επιθετικού και αναφέρει ότι η «Ένωση» επιδιώκει τον δανεισμό του

Τις προσπάθειες της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Ορλάντο Σα επιβεβαιώνουν αγγλικά ΜΜΕ.

Σε δημοσίευμά της, η ιστοσελίδα «getreading.co.uk» περιγράφει την πορεία του Πολωνού επιθετικού από τη μετακίνησή του στην ομάδα το καλοκαίρι και σημειώνει ότι η «Ένωση» είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τον λίγο χρόνο συμμετοχής του και να τον κάνει δικό της.

Πρώτα λοιπόν αναφέρει: «Ο Ορλάντο Σα είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε το καλοκαίρι από τη Λέγκια και ξεκίνησε καλά την καριέρα του στην ομάδα. Σκόραρε τέσσερα γκολ στα επτά πρώτα παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού χατ-τρικ στη νίκη με 5-1 επί της Ίπσουιτς τον Σεπτέμβρη.

Στο επόμενο παιχνίδι όμως με την Ντέρμπι αποβλήθηκε και από τότε έχει σκοράρει μόλις μια φορά σε 13 παιχνίδια. Οι ευκαιρίες του περιορίστηκαν ακόμα περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες μετά την άφιξη του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, μιας κι έχει ξεκινήσει μια μόνο φορά στην ενδεκάδα από την πρόσληψή του στις 17 Δεκέμβρη».

Στο τέλος του κειμένου, δε, επικαλούμενη δικές της πληροφορίες τονίζει ότι «η ΑΕΚ θέλει μια συμφωνία δανεισμού του 27χρονου επιθετικού μέχρι το τέλος της σεζόν» και παρουσιάζει ως ενδεικτικό του ότι ο Σα δεν υπολογίζεται την πρόθεση απόκτησης του φορ Γιαν Κέρμογκαντ από την Μπόρνμουθ.

Πηγή: Sport-fm

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...