Η Αθήνα υποψήφια για το Final-4 του 2018

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντης της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, αποκάλυψε  πως η Αθήνα είναι ανάμεσα στις πόλεις που διεκδικούν το Final-4 του 2018. Συγκεκριμένα, ο «ισχυρός άνδρας» της διοργάνωσης δήλωσε στην ιστοσελίδα «teamscout.net»: «Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο συζητήσεων για το Final-4 του 2018 με το Βελιγράδι, τη Μόσχα, την Αθηνα και άλλες πόλεις. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πρόγραμμα που είναι βολικό, τόσο για τις υποψήφιες πόλεις όσο και για μας.

Ευτυχώς το Final-4 είναι μια διοργάνωση που πολλές πόλεις θέλουν να διοργανώσουν και ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις με τις πόλεις και στη συνέχεια να αρχίσουμε να δουλεύουμε για το 2019».

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία φορά που φιλοξενήθηκε Final-4 στην ελληνικη πρωτεύουσα ήταν το 2007, όπου συμμετείχαν οι Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάλαγα και Ταού, με το «τριφύλλι» να παίρνει το τίτλο επικρατώντας με 93-91 της ρωσικής ομάδας. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...