Η “Ανανέωση & Δημιουργία” και ο Γ.Γούλας στην δ.ε.Πλατάνου !!!

 Η “Ανανέωση & Δημιουργία” στη Δ.Ε. Πλατάνου

 
 Το περασμένο Σάββατο (15 Μαρτίου) κλιμάκιο της “Ανανέωσης και Δημιουργίας”, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας Γιώργο Γούλα, περιόδευσε στη Δημοτική Ενότητα Πλατάνου. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού και να συζητήσει με κατοίκους στα διαμερίσματα του Πλατάνου, της Κλεπάς, του Νεοχωρίου και της Αράχοβας.
 
 “Ο σκοπός της προσπάθειάς μας είναι διπλός” τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Γούλας. “Αφενός να ανανεώσουμε το αυτοδιοικητικό προσωπικό που διαχειρίζεται τις τύχες του Δήμου Ναυπακτίας. Θέλουμε το προσωπικό αυτό να έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να κάνουν τη διαφορά και να πάμε καλύτερα στην επόμενη δημοτική θητεία. Αφετέρου προσπαθούμε να αναδείξουμε τις θέσεις μας, το πρόγραμμά μας και να διαμορφώσουμε ένα σύνολο στόχων που θα είναι παρακολουθήσιμοι από όλους τους δημότες όταν αναλάβουμε τις τύχες του Δήμου”.
 
 Εξήγησε ότι ο σχεδιασμός της “Ανανέωσης και Δημιουργίας” βασίζεται σε τρεις άξονες: η εκτέλεση συγκεκριμένων έργων-στόχων που έχουν αναπτυξιακή διάσταση, η βελτίωση της καθημερινότητας, και η εξυπηρέτηση του δημότη.
 


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία, αρκεί να μας δείξεις πρόγραμμα και συνεργάτες. Συμπαθητικός είσαι και νέος, αλλά χρειάζονται και τα υπόλοιπα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...