Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας στις υπηρεσίες της ΠΔΕ στη Ναύπακτο – Συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπάκτου

Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Ναύπακτο πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα τμήματα Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και το Κτηνιατρείο στην Ναύπακτο, και υπήρξε γόνιμη επαφή με τις διευθύνσεις και τα στελέχη των υπηρεσιών.

Την κ. Σταρακά συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της ΠΔΕ, Γιάννης Μέγκας, ο Διευθυντής Μεταφορών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αθανάσιος Αλεξόπουλος, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠΔΕ, Γεωργία Πλώτα, ο Διευθυντής Προσωπικού Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Καπλάνης και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Κρίνης.

Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο, όπου υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία πάνω στα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ναυπακτίας . Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η σύσκεψη περιελάμβανε θέματα σχεδιασμού, οδοποιίας, λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και αναπτυξιακών προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...