Η Βάσω Κυρίτση με το συνδυασμό« Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία»

Βιογραφικό: Η Βάσω Κυρίτση είναι φιλόλογος. Γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1959 όπου τελείωσε το Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπηρέτησε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και στο 1⁰ και 2⁰ Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Έχει δύο παιδιά το Γιώργο, ιατρό και την Παναγιώτα, οδοντίατρο.

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Ναυπάκτου με το συνδυασμό «Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία» του υποψηφίου Δημάρχου   Θανάση Παπαθανάση.

Σ’ αυτόν τον ξεχωριστό τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή για εμένα που μου δίνεται η ευκαιρία να αποτελώ μέλος της επίλεκτης ομάδας του          Θανάση Παπαθανάση.

Η προστασία και η προβολή αυτού του τοπίου απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, η αξιοποίηση των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, αποτελούν το βασικό δυναμικό της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης μας. Η οικονομία της Ναυπάκτου εξαρτάται  από τον τουρισμό της. Το μέλλον της Ναυπάκτου εξαρτάται από τη φυσική ομορφιά της.»

ΑΓΑΠΑΜΕ  ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ
ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΣ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα τετοια αντιγραφη του γουλα στην παρουσιαση υποψηφιων? τοσο χρημα ξοδευεις θαναση οι επικοινωνιολογοι σου δεν σκεφτηκαν κατι αλλο να μην καρφωνεσαι?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...