Η Γιάννα είναι εδώ: “Η έλλειψη ηγεσίας, μας οδήγησε σε αυτό το σημείο”

Η Γιάννα είναι εδώ:
Το βιβλίο της «Γιάννα» παρουσίασε, χθες το βράδυ, στο Δημαρχείο Κηφισιάς η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία έχει φτάσει σήμερα η χώρα, τονίζοντας ότι η έλλειψη ηγεσίας, σε όλη τη φάση της διαδρομής μας, οδήγησε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο.
Σύμφωνα με την κυρία Αγγελοπούλου, η ανάληψη ευθύνης είναι αυτή που θα μας βγάλει από την κρίση και «μόνο με αποτελεσματικότητα μπορούμε να έχουμε μέλλον».

Όπως είπε, για εκείνη, ανάληψη ευθύνης «σημαίνει προθυμία, αποφασιστικότητα, να βγαίνεις στην πρώτη γραμμή, να διεκδικείς το ρόλο του οδηγού των πραγμάτων, αλλά η ευθύνη σε βαραίνει αυτονόητα» αλλά και να επεξηγείς στον κόσμο τις αποφάσεις που έχεις λάβει.

Η κυρία Αγγελοπούλου τόνισε ότι ο ηγέτης πρέπει να πείθει «να βαδίζει μαζί με την ομάδα, γιατί είναι στην πρώτη γραμμή και η παρουσία του είναι αισθητή από όλους».

Όσον αφορά στο βιβλίο της είπε ότι είναι καλό να το διαβάσει κανείς, «ακόμα κι αν έχει τις επιφυλάξεις του, γιατί δεν μιλάει μόνο «για τα ωραία και τα καταπληκτικά», αλλά και «για τα δύσκολα, αυτά που μας ενώνουν».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...