Η Δώρα Μελίστα με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Η Θεοδώρα Μελίστα γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978. Είναι Κοινωνική Λειτουργός και είναι και κάτοχος Πτυχίου Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές στο εξωτερικό, στην «Εκπαιδευτική Ψυχολογία» και την «Ειδική Αγωγή» και έχει Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική (ΠΕΣΥΠ).
Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στον Τομέα της Εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί ως Κοινωνική Λειτουργός- Εκπαιδευτικός, σε διάφορες δομές Κοινωνικής Πολιτικής και στην Εκπαίδευση. (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ε.Ε.Ε.Κ, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Κ.Ε.Δ.Δ.Υ, Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, Εργαστήρι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες).
“Η πολυεδρική κρίση της εποχής μας αφαίρεσε από πολλούς νέους ανθρώπους το όραμα για ζωή, δράση και δημιουργία. Σε τοπικό επίπεδο τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. Ολοφάνερα είναι τα προβλήματα της ανεργία, της ανέχειας, στην υγεία, στην κοινωνική μέριμνα και περίθαλψη κ.ά.
 
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει σημαντικό θεσμικό ρόλο και μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής για την επίλυση μεγάλου φάσματος προβλημάτων. Μπορεί να προσφέρει πολλά.
 
Μπήκα στο συνδυασμό «Ανανέωση & Δημιουργία» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, διότι βλέπω ότι υπάρχει το όραμα και το πρόγραμμα των νέων δράσεων. Είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων, με συνοχή και ομαδικότητα που ενδιαφέρονται και θα αγωνιστούν για το καλό της Ναυπακτίας.
 
Ο Γιώργος Γούλας, ο επικεφαλής της παράταξης, είναι αποφασισμένος για την αλλαγή, είναι ο εμπνευστής, η ήρεμη δύναμη της ομάδας, και αρωγός των προσπαθειών μας”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι πολύ ευχάριστο που γνωρίζουμε για τους υποψήφιους λίγα πράγματα του τι έχουν κάνει και πως σκέφτονται. Πολύ καλός ως τρόπος παρουσίασης και ενημέρωσής μας. Το να γνωρίζεις μόνο εξ όψεως ή ως ονόματα κάποιους άνθρώπους δεν βοηθά να διαμορφώσεις γνώμη.
    Ελπίζουμε να δούμε αντίστοιχα πράγματα για ολους τους υποψηφίους και των 5 παρατάξεων.
    Είναι λυπηρό ότι υπάρχουν άτομα που θέλοντας να μειώσουν την παράταξή σας και για να προωθήσουν τη δική τους καταφεύγουν σε κακεντρεχή και αδικαιολόγητα σχόλια για τους υποψηφίους. Η ελευθερία του διαδικτύου δυστυχώς έχει και τα αρνητικά της…
    Καλή επιτυχία σε όλους σας!

  2. Δωρα εχεις τις ευχες μας και την στηριξη μας! η αποφαση σου να ασχολειθεις με τα κοινα μας χαροποιησε πολυ και ενδυναμωσε την καλη εικονα που ειχαμε για τον κ. Γουλα και το συνδυασμο του. καλη δυναμη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...