Η Ζωή διαμαρτύρεται για το δήθεν κλείδωμα της αίθουσας στη βουλή : ψέματα είναι αναφέρει

Η Ζωή διαμαρτύρεται για το δήθεν κλείδωμα της αίθουσας στη βουλή : ψέματα είναι αναφέρει

Τα social media επέλεξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να πάρει θέση για το σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι έχει ήδη «καπαρώσει» γραφείο στη βουλή και άλλαξε την κλειδαριά.

«Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι “η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο”. Ψέμα», απάντησε μέσω του Twitter η κ. Κωνσταντοπούλου, ενώ στην αμέσως επόμενη ανάρτησή της έγραψε:

«Εκείνοι που άλλα λένε κι άλλα κάνουν δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με το ότι κάποιοι-ες άλλοι-ες τηρούν το λόγο τους και πράττουν ανάλογα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Βουλής έχει «καπαρώσει» ένα από τα καλύτερα γραφεία του κτιρίου, στο δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής. Μάλιστα, με επιστολή της, η Ελένη Δρούλια, διευθύντρια Βιβλιοθήκης της Βουλής, της ζητά να επιστρέψει το κλειδί του γραφείου της με τον αριθμό 207 που κατέλαβε με το έτσι θέλω η πρόεδρος της Βουλής, παρότι δεν εξελέγη καν βουλευτής.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...