Η Λένα Καραδημήτρη- Παντελίδη από το Αντίρριο συμμετείχε σε ομάδα που πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη επέμβαση σε άντρα που είχε αυτοπυροβοληθεί

Η Λένα Καραδημήτρη είναι δεξιά στην εικόνα 

H Λένα είναι σύζυγος του Χρόνη Παντελίδη παράγοντα του Ατρόμητου Αντιρρίου και συμμετείχε ως νοσηλεύτρια στη ιδιαίτερη επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο  νοσοκομείο του Ρίου.

Έφτιαξαν πρόσωπο μέσω της κοιλιάς!

Μία ιδιαίτερη επέμβαση με την συνδρομή δύο εξειδικευμένων γναθοχειρουργών της Αγγλίας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο ΠΓΝΠ. Η επέμβαση αφορούσε την αποκατάσταση ελλειμμάτων του προσώπου 38χρονου άνδρα, από την Αχαΐα, που είχε αυτοπυροβοληθεί πριν από μερικά χρόνια.
Η επέμβαση, παρά τις αυξημένες δυσκολίες που εμφάνισε, εξελίχθηκε ομαλά και ο ασθενής βαίνει προς αποθεραπεία.
Συγκεκριμένα, η επέμβαση αυτή προγραμματίστηκε μετά από μέριμνα της επιμελήτριας Α’ του Γναθοχειρουργικού Τμήματος του ΠΓΝΠ Μιράντας Αλεξοπούλου, η οποία αναζήτησε λύση για τον νεαρό άνδρα, ο οποίος είχε υποβληθεί ήδη σε αρκετές επεμβάσεις.
Η ΜΑΧΗ
Η κ. Αλεξοπούλου πήγε τις ακτινογραφίες του τραυματία στους συναδέλφους της στο Σεντ Τζορτζ Λονδίνο και οι οποίοι αποφάσισαν αφιλοκερδώς να έρθουν στην Πάτρα και από κοινού να πραγματοποιήσουν την επέμβαση. Κάτι που έγινε προχθές δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα του πάσχοντος που τον ταλαιπωρούσε περίπου μία τετραετία…

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πελοπόνησσος.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...