Η Μάντω Χουλιάρα με την “Ανανέωση και Δημιουργία”

Η Μάντω Χουλιάρα γεννήθηκε το 1972 στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Ναύπακτο, όπου ζει και σήμερα.
Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος σε επιχειρήσεις της πόλης. Από το 2007 μέχρι το 2010 εργάστηκε στην Εφημερίδα “Ναυπακτία” και τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιείται στο τομέα της υγείας εφαρμόζοντας τη Ρεφλεξολογία την οποία και σπούδασε στην Αθήνα.
Έχει ασχοληθεί παλαιότερα με τα κοινά ως ενεργό μέλος στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο σχολείο των παιδιών της. Επίσης είναι εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό από το 2004.
“Δεν δέχομαι να συναινώ σιωπηλά πλέον στην απραξία των διοικούντων και στην πόλη που συνεχώς νεκρώνεται και συρρικνώνεται σε όλους τους τομείς (τουριστικό, επαγγελματικό, κοινωνικό κλπ). Δεν δέχομαι να στερώ το δικαίωμα των παιδιών μου να ζήσουν και να εργαστούν στον τόπο τους. 
 
Αποφάσισα λοιπόν να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης και να συμμετέχω ενεργά στην παράταξη “Ανανέωση και Δημιουργία” με επικεφαλής τον Γιώργο Γούλα, τον οποίο χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η ειλικρίνεια και ο κοινός στόχος με μια ομάδα αξιόλογων νέων ανθρώπων που με θέληση και πείσμα θα προσπαθήσουν να ξαναζωντανέψουν την πόλη μας – τη ζωή μας”.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...