Η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπει την καριέρα της για να γίνει… πριγκίπισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπει την καριέρα της για να γίνει… πριγκίπισσα

Πότε θα παντρευτεί τον «άτακτο» πρίγκιπα

Όλο και σε πιο σοβαρή εξελίσσεται και μάλιστα ταχύτατα η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, με τα δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται και μάλιστα σύντομα.

2

Μάλιστα, η ηθοποιός φέρεται να εγκαταλείπει την αμερικανική σειρά «Suits», όπου και πρωταγωνιστεί για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της. Σύμφωνα με την The Daily Star, η Μέγκαν Μαρκλ παραιτείται από τη δημοφιλή σειρά και αναμένεται να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι πριν τα Χριστούγεννα.

Η 36χρονη φέρεται να δήλωσε τους παραγωγούς πως δεν θα επιστρέψει στην 8η σεζόν του «Suits».

2

«Η Μέγκαν γνωρίζει πως δεν μπορεί να είναι ηθοποιός και παράλληλα πριγκίπισσα και είναι ευτυχισμένη που θα θυσιάσει την καριέρα της», αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα και προσθέτει: «Απολαμβάνει πραγματικά την φιλανθρωπική δράση με την Unicef και θα διευρύνει τις φιλανθρωπικές της δεσμεύσεις όταν θα γίνει πριγκίπισσα πλήρους απασχόλησης».

Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην ίδια δημόσια εκδήλωση, αν και χωριστά.

Η ηθοποιός πήγε στην τελετή έναρξης των «Invictus Games» στο Τορόντο, των αγώνων για τραυματισμένα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, με τους οποίους ασχολείται ο πρίγκιπας.

Ομως, οι δυο τους δεν κάθισαν μαζί στην κερκίδα. Ο Χάρι πήρε θέση στα VIP, δίπλα στην Μελάνια Τραμπ και κοντά στον Τζάστιν Τριντό. Λίγο πιο μακριά, ήταν η 36χρονη ηθοποιός, με τον φίλο της Μάρκους Αντερσον.

2

 

2

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/305470-E-Megkan-Markl-egkataleipei-ten-kariera-tes-gia-na-ginei-prigkipissa ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...