Η Μαρία Ζιαμπάρα απαντά στον Χρήστο Σαλαμούρα: Θέλει Αρετή και Τόλμη η Αλήθεια και η ανάληψη πολιτικής ευθύνης

Την δική της απάντηση δίνει η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος του συνδέσμου της 1ης ΓΕΝ Μαρία Ζιαμπάρα στα όσα υποστηρίζει γιαυτήν ο πρόεδρος του συνδέσμου διαχείρισης στερεών αποβλήτων Χρήστος Σαλαμούρας.Δίνει μάλιστα στη δημοσιότητα και τις δύο προσκλήσεις με αλλαγμένη την ώρα της συνεδρίασης σύμφωνα με την οποία δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελαμτικών υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σαλαμούρας  αντί να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί,  αναλώνεται να δημοσιοποιεί απαντήσεις, το περιεχόμενο των οποίων δεν έχει σχέση με την αλήθεια.

Ως εκ τούτου είναι υποχρέωσή μου να δώσω τα ακριβή στοιχεία που τον διαψεύδουν.

Προσκλήθηκα για συνεδρίαση του Συνδέσμου στις 13/7/2018 στις 6.00 μ.μ. Μετά από κάποιες ώρες ήρθε καινούρια πρόσκληση και η ώρα της συνεδρίασης μεταφέρθηκε από το απόγευμα στις 12 το μεσημέρι . Επειδή τη συγκεκριμένη ώρα εργαζόμουν ενημέρωσα τον γραμματέα ότι δεν μπορώ να παραβρεθώ.  Αν πραγματικά η διοίκηση θέλει τη συμμετοχή και την ουσιαστική συμβολή της αντιπολίτευσης θα πρέπει να  διευκολύνει την παρουσία των μελών της στις συνεδριάσεις.

Παρόλα αυτά τρεις μέρες αργότερα στις 16/7/2018 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Συνδέσμου ενημέρωσε το σώμα ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί και έχει επανέλθει η ομαλότητα στη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Από τις 16/7/2018 μέχρι και σήμερα η ενημέρωση που έχουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τα ΜΜΕ.

Εξάλλου δεν είναι μόνο η αντιπολίτευση που δεν έχει επίσημη θεσμική ενημέρωση. Ακόμα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος στο έγγραφό του στον εισαγγελέα καταγγέλλει τη μη θεσμική ενημέρωση.

Βέβαια ο κ. Σαλαμούρας γραπτά δηλώνει ότι έχει το τηλέφωνό του ανοιχτό εικοσιτέσσερις  ώρες το εικοσιτετράωρο,  γεγονός που επιβεβαιώνει την αντίληψη που έχει για τη θεσμική λειτουργία του οργάνου που προϊσταται. Τέτοιου είδους δηλώσεις απαξιώνουν τους θεσμούς, τους  γελοιοποιούν και υποδηλώνουν είτε  ανικανότητα είτε δολιότητα.

Μαρία Ζιαμπάρα

Δημοτική Σύμβουλος

Η πρώτη πρόσκληση συνεδρίασης  για τις 18.00 το απόγευμα

 

Η πρόσκληση της επομένης ημέρας με αλλαγμένη την ώρα συνεδρίασης για τις 12 το μεσημέρι

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...