Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς

Η Μαρία Κορινθίου φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς

Θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz που ξεχωρίζει για τη μεσογειακή της ομορφιά και τις καμπύλες της.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα επικριτικά σχόλια της fashion blogger της εκπομπής, «Καλημερούδια», η Μαρία Κορινθίου απαντά με μία φωτογράφιση που «σπάει» τα στερεότυπα. Η ηθοποιός πόζαρε στο περιοδικό People, μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ρετούς.

«Κατά διαστήματα δεν νιώθω καλά με το σώμα μου. Έχω διαπιστώσει πως αυτό πηγάζει από το πόσο καλά είμαι με τον εαυτό μου, με την ψυχολογία μου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κάνεις πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα που νιώθεις πως έχεις. Και όταν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν σε νοιάζει καν το βάρος σου. Αυτή την περίοδο νιώθω πολύ καλά με μένα»,τόνισε η Μαρία Κορινθίου. 

Πώς αντιμετώπισε τη σκληρή κριτική που δέχθηκε πρόσφατα για τα κιλά της;«Όλα όσα ειπώθηκαν για το σώμα μου δεν με άγγιξαν καθόλου. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, συμφιλιώνεται περισσότερο με τον εαυτό της. Μια περίοδο που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν αυτή της εγκυμοσύνης ‒ και δεν είχε καθόλου να κάνει με τα κιλά που πήρα. Είχε να κάνει με τις ορμόνες και τις αλλαγές στη ζωή μου. Ένιωθα πως έπεφτα στα βαθιά και με ενοχλούσαν τα πάντα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και δεν ένιωθα καλά με μένα. Μετά ισορρόπησα πάλι. Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!». Αναφερει το protothema.gr 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...