Η Μ.Ζιαμπάρα για το δημοσίευμα του Nafpaktianews για τον έλεγχο στο δήμο Ναυπακτίας.

Σχετικά με το δημοσίευμα του Nafpaktianews που αναφερόταν στην επίσκεψη των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης σήμερα το πρωί και τους ελέγχους που πραγματοποιούσαν,στον δήμο Ναυπακτίας η πρώην αρμόδια αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών μας απέστειλε επιστολή σύμφωνα με την οποία παίρνει θέση στο θέμα.Ειδικότερα με την επιστολή της κ. Μ.Ζιαμπάρα επισημαίνει:

Σήμερα μετά από δημοσίευμα στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεστε, σύμφωνα με το οποίο «από το πρωί οι «Ράμπο» της δημόσιας διοίκησης ξεσκονίζουν φακέλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου σχετικά με έργα και κατατμήσεις  που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια..», έγινα αποδέκτης της ανησυχίας πολλών δημοτών.

Ως εκ τούτου ζήτησα, ως όφειλα, ενημέρωση από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, της οποίας ήμουν πολιτική προϊσταμένη τα δυο τελευταία χρόνια. Όπως ενημερώθηκα, πράγματι δυο ελεγκτές του σώματος δημόσιας διοίκησης επισκέφτηκαν τις υπηρεσίες του Δήμου, μεταξύ αυτών και την τεχνική υπηρεσία, όπου κατέθεσαν έγγραφο στο πρωτόκολλο με το οποίο ζητούν στοιχεία του τεχνικού προγράμματος των ετών 2012 και 2013 καθώς και αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής. Αντίστοιχα ζητούν στοιχεία και από τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Οι ελεγκτές κινήθηκαν, ως όφειλαν, κατόπιν καταγγελίας που έχει κατατεθεί στην υπηρεσία τους. Οι υπηρεσίες του Δήμου, αφού συγκεντρώσουν τα στοιχεία, θα τα αποστείλουν.

Σας υπενθυμίζω ότι σε όλη μας την πορεία και από τη θέση μας ως δημοτική αρχή υπερασπιστήκαμε τη νομιμότητα και τασσόμαστε πάντοτε υπέρ των ουσιαστικών ελέγχων, τους οποίους θεωρούμε αναγκαίους για την αποτελεσματική λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.

Ως εκ τούτου θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για τα πραγματικά συμβάντα προς αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί πράγματι πιστεύω ότι με τη στάση σας όλα αυτά τα χρόνια έχετε αποδείξει ότι είστε ένα αξιόπιστο και έγκριτο διαδικτυακό μέσο στην περιοχή μας, που συμβάλλει στην ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών. Επομένως παρακαλώ να αναφερθούν τα πραγματικά περιστατικά.

 

Με εκτίμηση

Μαρία Ζιαμπάρα

Δημοτική Σύμβουλος

 Η απάντηση του Δήμου ΕΔΩ 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...