Η Νικόλ Κίντμαν απαξιώνει πλήρως τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ – «Μα τί σκεφτόμουν;»

main

Κάποτε, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει την σκηνή του χωρισμού της με τον Τομ Κρουζ. Τον είχε ικετέψει να μην βάλει τέλος στον γάμο τους, όμως εκείνος είχε βροντήξει ήδη την πόρτα πίσω του και εκείνη «έχασε» το μωρό που μόλις είχε συλλάβει.

 

Σήμερα ωστόσο, κάνοντας τον απολογισμό της για τα 11 χρόνια έγγαμου βίου της με τον Τομ Κρουζ, η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται πώς έχει αναθεωρήσει και πλέον δεν θεωρεί ότι εκείνα ήταν και τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. «Τι σκεφτόμουν τότε;» δηλώνει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Red.

 

«Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα, τώρα κοιτάζω πίσω και λέω ‘Τι σκεφτόμουν’; Κοιτάω την Tέιλορ Σουίφτ που είναι 26 ετών. Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Αυτό όμως είναι αυτό που ήθελα τότε», ανέφερε η οσκαρική ηθοποιός.

 

Όσον αφορά τον δεύτερο σύζυγό της, τον τραγουδιστής της country μουσικής, Κιθ Έρμπαν, με τον οποίο παραμένει ερωτευμένη εδώ και δέκα χρόνια που διαρκεί ο γάμος τους,  η Κίντμαν ανέφερε:

 

«Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις περάσει κάποια πράγματα, έχεις ήδη κάνει λάθη. Oι τρεις πρώτοι μήνες του γάμου με τον τραγουδιστή ήταν δύσκολοι. «Έτσι, μπήκα σε αυτόν το δεύτερο γάμο ακόμα ζαλισμένη, αλλά θέλοντας να τον κάνω να διαρκέσει. Σκεφτόμαστε πάντα το «Εμείς». Λέμε, «Είναι αυτό καλό για μας;» Είναι η πιο απλή φράση, αλλά λειτουργεί».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...