Η Πόπη Τσαπανίδου: «Είχα μία αδελφή που πέθανε 12 ετών, στα χέρια μου»

Η Πόπη Τσαπανίδου: «Είχα μία αδελφή που πέθανε 12 ετών, στα χέρια μου»
Για τις πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή της -και όχι μόνο για αυτές- μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου.
Ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπη…

H δημοσιογράφος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη σε μια φτωχή οικογένεια. Στα 16 της ξεκίνησε να γράφει σε εφημερίδα. Από τα παιδικά της κιόλας χρόνια έμαθε πώς όσα δύσκολα και να είναι τα πράγματα πρέπει αν πηγαίνεις μπροστά. «Οι γονείς μου μου έμαθαν ότι αποφασίζεις να είσαι χαρούμενος ακόμα και στα δύσκολα», είναι μια από τις φράσεις που συχνά αναφέρει, όταν μιλά για εκείνη την περίοδο της ζωής της.

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε και για την αδερφή της τη Λια με την οποία μοιάζουν, ενώ αποκάλυψε μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση που είχε πριν αρκετά χρόνια με σοκαριστική άνεση. Χαμογέλασε -προφανώς αυτή είναι η εσωτερική της άμυνα για να μην την ρίχνει συναισθηματικά- και το ανακοίνωσε. Είχε μία ακόμη αδερφή που πέθανε όταν η δημοσιογράφος ήταν στην ευαίσθητη ηλικία των 15 ετών. Η αδερφή της ήταν μόλις 12 και πέθανε στα χέρια της. Ένα πρωί ξύπνησαν και έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Έπειτα γεννήθηκε η Λία.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως αν και δεν μιλάει συχνά, θέλει όποτε βρίσκεται κάπου που θέλει να ανοιχθεί, το κάνει γιατί…«Θέλω να μοιραστώ τη δικιά μου την εμπειρία, με ανθρώπους που έχουν περάσει τα ίδια, για να λειτουργήσω σαν πάτημα για αυτούς. Πραγματικά κάνει ένα κρακ η γη και πέφτεις μέσα και νομίζεις ότι τελειώσαν όλα. Δεν τελειώσαν όλα. Σταματάει για λίγο, αλλά μετά θέλει να πάρεις την απόφαση και να πεις τώρα θα σταθώ στα πόδια μου. Ό,τι κερδίζεις στη ζωή μετά, ένα βηματάκι μπροστά, την απολαμβάνεις και είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Πριν λίγο καιρό, είχε μιλήσει για την δύσκολη στιγμή, μετά τον θάνατο του άντρα της. «Ο άντρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 3 μηνών έγκυος στις δίδυμες».

«Η ζωή μου δεν ήταν γεμάτη μόνο πίκρες, αλλά και χαρές. Κι αυτό είναι που θέλω να κρατήσουν οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. Οι γυναίκες που η ζωή τους άλλαξε προς αυτή τη δύσκολη φάση… Εντελώς αυθόρμητα μου βγαίνει να πω ότι ‘’καταστράφηκε η ζωή τους’’. Δυστυχώς έτσι νιώθεις όταν χωρίζεις ή πεθαίνει ο άντρας σου. Η πρώτη σου αίσθηση είναι ότι καταστράφηκε η ζωή σου και ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να σταθείς στα πόδια σου. Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο αναφέρομαι σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, είναι επειδή θέλω να καταλάβουν αυτές οι γυναίκες πως τίποτα δεν αλλάζει για πάντα. Είναι μια δύσκολη περίοδος που παλεύεται και μπορείς να πας παρακάτω».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...