Η Χίλαρι Κλίντον κατέρρευσε λόγω πνευμονίας

Κλίντον

ΥΠΕΣΤΗ ΘΕΡΜΟΠΛΗΞΙΑ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ                                                                                

Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ακύρωσε προγραμματισμένη προεκλογική εκστρατεία της στην Καλιφόρνια, μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από πνευμονία, σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου της καμπάνιας της.

Η Κλίντον είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει για την Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, προκειμένου να πραγματοποιήσει διήμερη προεκλογική εκστρατεία, στη διάρκεια της οποίας, θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά και θα πραγματοποιούσε κεντρική πολιτική ομιλία, με θέμα την αμερικανική οικονομία.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος αποχώρησε αιφνιδίως πριν από το τέλος χθεσινής τελετής στη μνήμη των θυμάτων των επιθέσεων της 11/9 στη Νέα Υόρκη λόγω θερμοπληξίας. Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δείχνει να ταλαντεύεται και να καταρρέει λίγο πριν βοηθηθεί να μπει στο αυτοκίνητο της συνοδείας της.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ «ένιωσε μια έξαψη» και πήγε στο διαμέρισμα της κόρης της Τσέλσι στο Μανχάταν, ενώ δύο ώρες αργότερα εξήλθε δηλώνοντας ότι νιώθει πολύ καλύτερα.

Σύμφωνα με δήλωση της προσωπικής της ιατρού Λίσα Μπάρντακ, η Κλίντον έβηχε λόγω αλλεργιών, ενώ την Παρασκευή είχε διαγνωστεί με πνευμονία. «Της δόθηκε αντιβίωση και η συμβουλή να ξεκουραστεί και να αλλάξει το πρόγραμμά της. Ενώ βρισκόταν στην τελετή σήμερα το πρωί, υπέστη θερμοπληξία και αφυδάτωση. Την έχω μόλις εξετάσει και τώρα έχει ενυδατωθεί και ανακάμπτει πολύ καλά» είπε η Μπάρντακ.

 

Διαβάστε επίσης:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...