Η… άλλη Τερέζα Μέι της Βρετανίας παίζει σε ταινίες πορνό

Τρίτη 12/07/2016 – 18:53

Ένα μόνο γράμμα μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Έτσι και στην περίπτωση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι (Theresa May) στην οποία έσπευσαν πολλοί να συγχαρούν μέσω του Twitter. Έκαναν όμως ένα λάθος αφού η παράλειψη του «h» από το μικρό όνομα της επόμενης -μετά τον Κάμερον- πρωθυπουργού της Βρετανίας δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση και τεράστια σύγχυση στον διαδικτυακό κόσμο μιας και υπάρχει και άλλη Τερέζα Μέι (που γράφεται Teresa May)…

Mπορεί λοιπόν οι δύο κυρίες να μοιράζονται το ίδιο επίθετο όχι όμως και το ίδιο όνομα. Η… άλλη Τερέζα της Βρετανίας ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική και γενικά ουδεμία ομοιότητα με τη νέα ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ. Το πραγματικό της όνομα είναι Teresa Betteridge και ασχολείται με το χώρο του… θεάματος. Μοντέλο και ηθοποιός σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου η 50χρονη δέχθηκε συγχαρητήρια μηνύματα στο Twitter της και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκείνη η επόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας. 

«Το βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό πώς μερικοί άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι η Theresa May, η Πρωθυπουργός. Αυτό δείχνει πόση άγνοια έχουν κάποιοι», έγραψε η Teresa βάζοντας τέλος στο μπέρδεμα που προέκυψε. 

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα…

H επόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May


 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...