Η άτυχη στιγμή της μαθήτριας στην παρέλαση!

Η άτυχη στιγμή της μαθήτριας στην παρέλαση!

Έμεινε με το παπούτσι στο χέρι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δεν έλειψαν τα απρόοπτα από τις μαθητικές παρελάσεις! Ένα από αυτά σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στην Κομοτηνή. Μία μαθήτρια πέρασε ξυπόλητη μπροστά από την εξέδρα των επισήμων καθώς χάλασε το παπούτσι της!

qq

Η ατυχία της μαθήτριας μπροστά στον υπουργό Νίκο Τόσκα έφερε χαμόγελα στην παρέλαση.

1

«Τιμούμε σήμερα όσους αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερος αυτός ο τόπος. Πρέπει να διδασκόμαστε απ’ την ιστορία μας, πρέπει η ιστορία μας να ‘ναι το βάθρο πάνω στο οποίο θα πατάμε για να κάνουμε τα επόμενα βήματα στο μέλλον», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στη σημερινή παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.

1

Ο κ. Τόσκας υπογράμμισε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για τη διατήρηση και προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, καθώς και την αλλαγή της πορείας της χώρας προς το καλύτερο. «Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα σύνορα, όσο κι αν είναι δύσκολες οι συνθήκες -και αυτό το βλέπετε σε καθημερινή βάση. Έτσι πορευόμαστε για να ξεπεράσουμε και τα εμπόδια που προήλθαν από την οικονομική κρίση και το αμέσως επόμενο διάστημα βλέπετε ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ν’ αλλάξει ρότα το καράβι και η πορεία της χώρας προς το καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/326378-E-atyche-stigme-tes-mathetrias-sten-parelase ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...