Η έκθεση της Αστυνομίας δεν επιβαρύνει τη θέση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η έκθεση της Αστυνομίας δεν επιβαρύνει τη θέση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η Αστυνομία έχει συντάξει έκθεση για τα γεγονότα του τελικού, η οποία όμως δεν  είναι επιβαρυντική για τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ώστε να δικαιολογεί αφαίρεση βαθμών.

Στο μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης τονίζονται οι… μάχες μεταξύ Αστυνομίας και οπαδών των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και στα γεγονότα που υπήρξαν εκτός του ΟΑΚΑ.

Αναφέρονται 14 συλλήψεις και 25 προσαγωγές και υπάρχει και μνεία σε ευρήματα σε πούλμαν του ΠΑΟΚ, όπου ανάμεσα στα άλλα βρέθηκαν ένα κουζινομάχαιρο, μία λάμα 30 εκατοστών και επτά σιδερόβεργες.

Πιο αναλυτικά στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται:

– Ώρα 17:50, 50-60 οπαδοί του ΠΑΟΚ απώθησαν τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από την θύρα 19 και μπήκαν χωρίς έλεγχο.
– Ώρα 18:10, οπαδοί του ΠΑΟΚ από την θύρα 15 εκτόξευσαν στις διμοιρίες που ήταν εντός του στίβου φωτοβολίδες, μπουκάλια και κροτίδες, έκοψαν με κόφτη το κιγκλίδωμα, δημιούργησαν γέφυρα και εισήλθαν στο στίβο. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων.
– Ώρα 18:20, 15 οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς εισιτήριο επιχείρησαν να διασπάσουν το φραγμό μεταξύ Σταδίου και Κλειστού. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων. Από την θύρα 35, 300 οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν προς τα εκεί και εκτόξευσαν αντικείμενα. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων.
– Την ίδια ώρα 100 οπαδοί της ΑΕΚ εκτόξευσαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις της θύρας 4.
– Ώρα 20:00, στο ύψος του κλειστού, 200 οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς εισιτήριο κινήθηκαν εναντίον διμοιριών. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων.
– Ώρα 20:30, 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ εκτόξευσαν πέτρες σε δυνάμεις εκτός περίφραξης με κατεύθυνση την θύρα 12. Αντιμετωπίστηκαν με χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
– Ώρα 20:40, 60 οπαδοί της ΑΕΚ χωρίς εισιτήριο μπροστά στο φραγμό μεταξύ σταδίου και κλειστού πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων.
– Ώρα 21:20, 200 ΠΑΟΚ εκτόξευσαν μπουκάλια εξωτερικά της θύρας 19.
– Ώρα 22:15, 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στο στίβο για πανηγυρισμό στο δεύτερο γκολ. Με παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν άμεσα στις θέσεις τους.
– Ώρα 22:25, 200 οπαδοί της ΑΕΚ που στη συνέχεια έγιναν 500, μετά την αποχώρησή τους από τις θύρες 4 και 35, εκτόξευσαν πέτρες, καπνογόνα εξωτερικά του Σταδίου. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων και απωθήθηκαν προς τον σταθμό Ειρήνη.
– Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ εκτόξευσαν αντικείμενα σε διμοιρίες που ήταν στις θύρες 13 και 7. Αντιμετωπίστηκαν με χρήση δακρυγόνων.
– Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα από διάφορες θύρες, οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν χρήση 50 πυρσών και 30 κροτίδων και οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν χρήση 15 φωτοβολίδων με πιστόλι, 130 πυρσών και 30 κροτίδων.
Συνολικά έγιναν 14 συλλήψεις και 25 προσαγωγές.

Με βάση όλα αυτά τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ απειλούνται μόνο με πρόστιμα.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332256-E-ekthese-tes-Astynomias-den-epibarynei-te-these-PAOK-kai-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...