Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του 57χρονου σε περιοχή του Μεσολογγίου για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης

Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στο Μεσολόγγι για καλλιέργεια κάνναβης

 Κατασχέθηκαν περισσότερα από (90) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, σπόροι, μικροποσότητα κάνναβης και (30) ναρκωτικά δισκία

 Συνελήφθη, χθες (18-6-2015) το απόγευμα στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, ένας 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν κατά την προανάκριση,  πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε αγροτεμάχιο του 57χρονου σε περιοχή του Μεσολογγίου, όπου κατέσχεσαν (92) δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, που καλλιεργούσε ο δράστης, καθώς και δύο βάζα που περιείχαν σπόρους κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (9) γραμμάρια ινδικής κάνναβης και (30) ναρκωτικά δισκία.

Ο 57χρονος καλλιεργούσε τα δενδρύλλια, μέσα σε γλάστρες, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αγρόκτημα του, που παρείχε φυσική κάλυψη λόγω της βλάστησης που τον περιέβαλλε. Είχε τοποθετήσει ακόμη και πάνω σε δέντρα γλάστρες με δενδρύλλια, προκειμένου να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών που διώκονταν σε βαθμό κακουργήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...