Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στο Ποτάμι: Oι εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι υποκριτικές

DHMAR

«Υποκριτικές» χαρακτηρίζει με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ τις εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενότητα του προοδευτικού χώρου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Προφανώς σχόλιο αυτού του επιπέδου επιβεβαιώνει ότι οι εκκλήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενότητα του προοδευτικού χώρου είναι υποκριτικές. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν εκφράζει ούτε και τον κόσμο που παρακολουθεί το Ποτάμι. Διερωτόμαστε άλλωστε ποιοι προοδευτικοί πολίτες μπορούν ακόμη να ανέχονται τέτοια περίσσια αλαζονείας. Κρίμα!   

Νωρίτερα μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος άφησε αιχμές για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη στις διεργασίες για τη συγκρότηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Δεν μπορείς να δημιουργείς έναν φορέα και να θεωρείς ότι μπορεί να είναι συμπλήρωμα είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο ποιος επιχείρησε να το κάνει αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά:

“Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς είτε για προεκλογικές είτε για μετεκλογικές συνεργασίες. Για παράδειγμα στο επίπεδο των επιστολών των ηγεσιών διαφόρων κομμάτων, είδαμε και από την ηγεσία του Ποταμιού να αναφέρει ότι μετεκλογικά επιδιώκει ο νέος φορέας να έχει συνεργασία με τη ΝΔ μόνο”.

“Είναι δυνατόν όταν πας να φτιάξεις έναν φορέα να θέτεις εκ των προτέρων τέτοια ζητήματα;” τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και υπογράμμισε την ανάγκη να αφεθούν συλλογικές και προσωπικές ανασφάλειες.

 “Δεν μπορείς πριν φτιάξεις τον φορέα να βάζεις τέτοια ζητήματα γιατί αν θες να γίνεις συμπλήρωμα δεν θα γίνει ο ενιαίος φορέας ισχυρός” σημείωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

 Άμεση ήταν η απάντηση του Ποταμιού, που σε σχόλιό του τον χαρακτηρίζει «διορισμένο βουλευτή». 

«Το Ποτάμι όπως και η κοινωνία άλλωστε, δεν ασχολείται με βουλευτές που δεν έχουν ποτέ μετρηθεί στην ψήφο του λαού» σημειώνει το Ποτάμι. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...