Η απάντηση του Γιάννη Πανούση στο Μαξίμου

Η απάντηση του Γιάννη Πανούση στο Μαξίμου

«Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν, όχι με δικιά μου ευθύνη» αναφέρει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο ‘βολεύει’ η εκκαθάριση του τοπίου», προσθέτει ο Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Πανούσης υποστηρίζει ότι είχε γνωστοποιήσει τα περισσότερα στοιχεία στον Πρωθυπουργό, εδώ και τέσσερις μήνες και επικαλείται σχετικά τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

Επίσης, ο διοικητής της ΕΥΠ τονίζει, ότι αν και είχε ενημερωθεί το Μαξίμου, δεν υπήρξε αντίδραση και παραμένουν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα στα κορυφαία κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, ο Γιάννης Πανούσης υπογραμμίζει ότι εφόσον ο πρωθυπουργός τον καλεί να πάει στον Εισαγγελέα, θα το κάνει μολονότι πιστεύει ότι θα δημιουργηθεί μείζον πολιτικό πρόβλημα με την αποκάλυψη των ονομάτων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ένα παράθυρο λέγοντας ότι δεν θα πάει αύριο αλλά τις επόμενες μέρες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...