Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στην αποχώρηση του Ποταμιού

Η απάντηση του ΚΙΝΑΛ στην αποχώρηση του Ποταμιού

«Προχωράμε μπροστά μ΄ αυτούς που θέλουν και μπορούν» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής, μετά την απόφαση του Ποταμιού για αποχώρηση από τον ενιαίο κεντροαριστερό φορέα.

«Το ΚΙΝΑΛ είναι το κεκτημένο των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του, οι οποίοι αποτελούν τους μόνους αναντικατάστατους εγγυητές της πορείας του» ανέφερε, χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή του.

Στόχος μας, όπως πρόσθεσε σχετικά, είναι «ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος, μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών».

Και κατέληξε: «Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εκλογές του Νοεμβρίου και στο συνέδριο του Μαρτίου, αποτυπώθηκε με σαφήνεια ότι το κίνημα αλλαγής εκφράζει τον ευρύτερο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου.

»Ενώσαμε και εκφράζουμε τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου. Υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για πολιτική ενότητα μέσα από τις αναγκαίες συνθέσεις. Οι διαφορετικές απόψεις ενισχύουν τον πλουραλισμό του εγχειρήματος αρκεί να διασφαλίζουν την ενότητα και την συσπείρωση και όχι να οδηγούν στον κατακερματισμό».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/336184-E-apantese-toy-KINAL-sten-apochorese-toy-Potamioy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...