Η γκάφα του Μπάκιγχαμ με το βασιλικό μωρό

Η γκάφα του Μπάκιγχαμ με το βασιλικό μωρό

Εδώ και δυο ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία, επικρατεί ο απόλυτος πανζουρλισμός με το τρίτο βασιλικό μωρό. 

Ο μικρός πρίγκιπας γεννήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο Lido Wing, το μαιευτήριο όπου η Κέιτ Μίντλετον είχε γεννήσει και τα δυο άλλα παιδιά της. 

Δύο ώρες περίπου μετά τη γέννα, το παλάτι ανακοίνωσε επισήμως τη γέννηση του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πέμπτου διαδόχου του βρετανικού θρόνου. 

Μια λεπτομέρεια στην ανακοίνωση, πάντως, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι όλο γνώριζαν το φύλο του τρίτου βασιλικού μωρού και ότι απλά δεν ήθελαν να το ανακοινώσουν. 

Η λεπτομέρεια αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι στην ανακοίνωση ήταν τυπωμένο κανονικά το φύλο του μωρού, ενώ είχαν συμπληρωθεί χειρόγραφα μόνο το βάρος και η ακριβής ώρα γέννησης. Ναι, μια εκτύπωση δεν παίρνει ούτε ένα λεπτό και θα μπορούσε η ανακοίνωση να είχε τυπωθεί μετά τη γέννα, αλλά γιατί τότε δεν είχαν τυπωθεί και το βάρος του μωρού και η ακριβής ώρα γέννησης, αναρωτιούνται οι Βρετανοί που τις τελευταίες δύο ημέρες δεν έχουν άλλο θέμα συζήτησης. 

Μια ακόμη λεπτομέρεια που κάνει όλους να πιστεύουν ότι το ζευγάρι γνώριζε το φύλο είναι και το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον. Αυτό ήταν το τρίτο παιδί της και θεωρείται ότι συνειδητά λόγω του ότι ήταν αγόρι, θέλησε να αντιγράψει το λουκ της Νταϊάνα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο με τον πρίγκιπα Χάρι στην αγκαλιά. 

Αλλωστε και ο ίδιος ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αποκαλύψει προ ημερών το φύλο του μωρού… 

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/329700-E-gkapha-toy-Mpakigcham-me-to-basiliko-moro ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...