Η διαρροή του Μαξίμου για τις εκπλήξεις του ανασχηματισμού!

Η διαρροή του Μαξίμου για τις εκπλήξεις του ανασχηματισμού!
Πώς δικαιολογούν τις επιλογές Χαρδούβελη, Ντινόπουλου, Καρασμάνη, Δένδια και Μπέζα

 
Στοχευμένο και σαρωτικό θεωρούν τον ανασχηματισμό κυβερνητικές πηγές και μάλιστα τονίζουν ότι δεν αλλάζουν οι κομματικές ισορροπίες μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Θεωρούν ότι σε συγκεκριμένα και κρίσιμα υπουργεία τοποθετήθηκαν άνθρωποι – κλειδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικές πηγές λένε επίσης ότι:

Η ΝΔ ήθελε διακαώς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τονίζουν μάλιστα ότι ο νεος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης είναι ένας πολιτικός με αγροτική προέλευση, με καταγωγή από την Πέλλα και με σπουδές αγροτικής Οικονομίας.

Επίσης, τονίζουν ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος, ως πρώην δήμαρχος γνωρίζει καλά τα της τοπικής αυτοδιοίκησης και θεωρήθηκε ιδανικός για το υπουργείο Εσωτερικών.

Επίσης, ο Αντώνης Μπέζας στο υπουργείο Εργασίας θα πάρει επάνω του την ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ ο άλλος υφυπουργός Εργασίας, Γιάννης Πλακιωτάκης θα πάρει επάνω του το ΕΣΠΑ.

Για τον Γκίκα Χαρδούβελη, τονίζεται ότι είναι εγνωσμένου κύρους εντός κι εκτός Ελλαδα, ενώ για την τοποθέτηση του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης τονίζεται ότι είναι ένας πολιτικός φιλελεύθερος με αναπτυξιακή λογική.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...