Η επιστολή του συλλόγου ηλεκτρολόγων στο δημοτικό συμβούλιο για τις απ’ευθείας αναθέσεις

 Επιστολή απέστελλε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με την ευκαιρία της συζήτησης του θέματος των απ ευθείας αναθέσεων,ο σύλλογος Ηλεκτρολόγων.

Ο εν λόγω σύλλογος διαμαρτύρεται για το ότι δεν διαβάστηκε-παρόλο που το είχε ζητήσει-  στο Δημοτικό Συμβούλιο η παρούσα επιστολή, παρά μόνο μοιράστηκε σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Η επιστολή του συλλόγου αναφέρει;

  Μετά την τοποθέτηση Δημοτικού Συμβούλου όσον αφορά την ανακοίνωση καταγγελία μας για τα πεπραγμένα του κυρίου Αντιδημάρχου Σύψα αλλά και την απάντηση του ίδιου έχουμε υποχρέωση έναντι στους εαυτούς μας τόσο σαν πρόσωπα όσο και σαν επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στο Δήμο μας να τονίσουμε: H επαγγελματική μας επάρκεια κρίνεται καθημερινά από τους συμπολίτες μας και την εμπιστοσύνη που μας περιβάλουν από τα μικρά έως τα πολύ σύνθετα έργα μας. Και βέβαια εμείς γνωρίζουμε πολύ καλύτερα από τον κάθε κύριο Σύψα ( που προτιμά με απευθείας αναθέσεις για τους λόγους που γνωρίζει αυτός) επαγγελματίες εκτός Δήμου μας.

 Να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε δε, ότι στην τελευταία συνάντηση μας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία όλων μας, ο κύριος Αντιδήμαρχος υποσχέθηκε ότι δε θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη και ότι φέτος θα απευθυνθεί σε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας. Αυτά τα λόγια του και είναι δικά του είναι από τα πρακτικά της Ομοσπονδίας. Άρα μας κρίνει κατάλληλους και επαρκείς.

  Μπορείτε κάλλιστα, να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, με ποια κριτήρια λειτουργεί ο κύριος Αντιδήμαρχος. Άλλα δηλώνει δημόσια και άλλα πράττει. Πολιτικά και ηθικά αναξιόπιστος. Στα μάτια των επαγγελματιών της Ναυπάκτου που αγωνιούν για την δουλειά τους για την συντήρηση τόσο των ίδιων και των οικογενειών τους όσο και των ανθρώπων που εργάζονται γι αυτούς, άρα τον κύριο Σύψα μάλλον δεν τον απασχολούν αυτά. Θέλουμε δε να τονίσουμε στον κύριο Σύψα ότι είμαστε απόλυτα σίγουροι για τις γνώσεις μας και την επαγγελματική μας επάρκεια και επουδενί την θέτουμε σε αμφισβήτηση. Πολλοί στο Δ.Σ είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ικανοί, και μπορούν να αξιολογήσουν τα λεγόμενα μας.

 Κύριε Σύψα ο κλάδος μας ήταν, είναι και θα είναι δυναμικά παρών στο επιχειρείν της περιοχής μας και όχι μόνο.

 

Εκ του Δ.Σ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...