Η επιστροφή του Γιάννη Πάριου

Η επιστροφή του Γιάννη Πάριου
Ο ερμηνευτής επιστρέφει με μια παράσταση που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.
Λίγοι Έλληνες τραγουδιστές έγιναν αντικείμενα λατρείας σε βαθμό μαζικής υστερίας. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας εξ’ αυτών. Τέσσερις δεκαετίες δισκογραφικής παρουσίας και ζωντανών εμφανίσεων σφυρηλάτησαν το δεσμό του με το κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα –και στραβοπάτημά- του.

Αυτό το κοινό λοιπόν, θα έχει από 4 Απριλίου την ευκαιρία να απολαύσει τον ερμηνευτή σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια-σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία και άλλα, έργα σημαντικών συνθετών, σε νέα εκτέλεση. Και όλα αυτά στο ανακαινισμένο Pantheon Theater.

Στην παράσταση, με τον ενδεικτικό τίτλο «Όλα», θα συμμετέχουν στο πλευρό του τραγουδιστή 15μελής ορχήστρα και 24μελής χορωδία. Όσοι πιστοί του Γιάννη Πάριου και του κλασικού ελληνικού τραγουδιού σπεύσατε λοιπόν, αφού οι φιλόδοξες παραγωγές αυτού του τύπου είναι πλέον σπάνιες.

04 Απριλίου 2014
Pantheon Theater, Πειραιώς 166, Αθήνα. Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή. Κρατήσεις εισιτηρίων: τηλ. 210 3471111, www.athenspantheon.com, tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone. Τιμές εισιτηρίων: 15-45 ευρώ (φοιτητές και άνεργοι 12-20 ευρώ).

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...