Η ιστοσελίδα του Ελ. Βενιζέλος κέρδισε βραβείο στα ΕΒΓΕ 2014

Η ιστοσελίδα του Ελ. Βενιζέλος κέρδισε βραβείο στα ΕΒΓΕ 2014
Την κορυφαία διάκριση στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης «ΕΒΓΕ 2014» κέρδισε η ιστοσελίδα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
Στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ 2014, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, ο φετινός «Έπαινος» απονεμήθηκε στο www.aia.gr, για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την εύκολη και χρηστική πλοήγηση, τη διαδραστική δημιουργικότητα αλλά και την προβολή του προορισμού της Αθήνας.

Το νέο site του αεροδρομίου αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Mozaik.

Το «ΕΒΓΕ 2014» είναι η τρίτη σημαντική διάκριση για το ανανεωμένο www.aia.gr μετά το πανευρωπαϊκό Αργυρό Βραβείο “Lovie” που απέσπασε η ιστοσελίδα το 2013 και το Χρυσό “Ermis” στην κατηγορία “Digital-Travel” (Ιανουάριος 2013).

Τα βραβεία αυτά έχουν στόχο την καταγραφή και την αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού στην Ελλάδα κατά τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και την προβολή της αξίας των εφαρμοσμένων τεχνών στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

Τα 13α Ελληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης τελούν υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Επικοινωνιακού Σχεδιασμού (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...