Η… «κατάρα» του «CONJURING 2»: Άνδρας πέθανε ενώ έβλεπε την ταινία και… εξαφανίστηκε το σώμα του! (Βίντεο)

Πέμπτη 23/06/2016 – 11:39ταινία τρόμουΈνας 65χρονος πέθανε ενώ παρακολουθούσε σε κινηματογράφο την ταινία τρόμου «The Conjuring 2″.
Το περιστατικό συνέβη σε κινηματογράφο της πόλης Tiruvannamalai, στο ινδικό κρατίδιο Ταμίλ Ναντού. Ο κινηματογραφόφιλος, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος κατά τη διάρκεια κορύφωση της ταινίας και λίγο αργότεραλιποθύμησε.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο κυβερνητικό νοσοκομείο της περιοχής, αλλά όταν αργότερα δόθηκε εντολή το σώμα να σταλεί σε άλλο νοσοκομεία στο Medical Hospital College, για αυτοψία, τόσο το πτώμα όσο και ο οδηγός υπεύθυνος για τη μεταφορορά του εκεί, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος, σύμφωνα με το Times of India.
Αυτό είναι το τελευταίο από μια σειρά περίεργων περιστατικών γύρω από την ταινία συμπεριλαμβανομένου μιας γυναίκας που «δαιμονίστηκε» στον κινηματογράφο και ενός άνδρα ο οποίος επιστρέφοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, αφού είχε δει την ταινία, διαπίστωσε ότι ένας μυστηριώδης σταυρός είχε εμφανιστεί στον καθρέφτη του μπάνιου του!
Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων λένε, όπως αναφέρει το strange, ότι αυτά τα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι το αποτέλεσμα μιας «κατάρας» σε σχέση με την ταινία, αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι, είτε είναι άσχετα μεταξύ τους, είτε είναι κάποιο είδος προώθησης της ταινίας για να πάνε να δουν περισσότεροι το έργο…
Όμως, το τι συνέβη στο σώμα του ανθρώπου στην Ινδία, εξακολουθεί να παραμένει μυστήριο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...