Η κόρη του Ομπάμα έγινε σερβιτόρα! (Εικόνα)

ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΕΞΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ                                                                                                                           

Μπορεί να είναι η κόρη του Προέδρου των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Σάσα Ομπάμα να πιάσει δουλειά σαν σερβιτόρα!

Η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, που έχει περάσει τα 8 από τα 15 χρόνια της ζωής της στον Λευκοί Οίκο, εργάζεται στο ταμείο των παραγγελιών σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο «Martha’s Vineyard».

Η Σάσα Ομπάμα, που εργάζεται ως Νατάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, αυτή την εβδομάδα μαθαίνει τα κατατόπια στο εστιατόριο, δουλεύοντας στο ταμείο, μεταφέροντας τραπέζια και κάνοντας προετοιμασία πριν ανοίξει το κατάστημα.

«Αναρωτιόμασταν γιατί υπάρχουν έξι άνθρωποι που βοηθούν αυτό το κορίτσι, αλλά μετά ανακαλύψαμε ποια ήταν», είπε στην Boston Herald σερβιτόρος του εστιατορίου. «Σερβίρει, παίρνει παραγγελίες, χαιρόμαστε που την έχουμε. Πιθανότατα θα είναι κάτι καλό για την επιχείρηση», πρόσθεσε ο σερβιτόρος.

Όσο για το ποιοι είναι αυτοί οι έξι άνθρωποι στους οποίους αναφέρθηκε ο συνάδελφός της, ήταν οι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας που τη συνόδευσαν χθες στη δουλειά της και κάθισαν έξω από το εστιατόριο, σε ένα τεράστιο SUV και σε πάγκους, ενώ η κόρη του Αμερικανού Προέδρου περίμενε για να εξυπηρετήσει τους πεινασμένους τουρίστες.

Όταν τελείωσε η βάρδιά της, η Σάσα και ένας φίλος της, πήγαν έναν δίσκο με αναψυκτικά στους άνδρες που την πρόσεχαν, μπήκαν στο SUV και έφυγαν.

Στο συγκεκριμένο εστιατόριο πηγαίνει συχνά η Πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ, για θαλασσινά, όταν κάνουν εκεί τις καλοκαιρινές διακοπές τους κάθε χρόνο, αναφέρει η «Boston Herald», ενώ οι Μπαράκ Ομπάμα είναι φίλοι με τον ιδιοκτήτη, Τζο Μουζάμπερ.

Πάντως, κάποιοι δεν ήταν ευχαριστημένοι από την εξυπηρέτηση. «Κάποιος την βοηθούσε, δεν ήταν καλή. Έπρεπε να της πω αρκετές φορές την παραγγελία μου», είπε ο 12χρονος Τάιλερ Εβανς, σύμφωνα με τον οποίο, όταν ζήτησε από την Σάσα Ομπάμα να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί, εκείνη αρνήθηκε.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...