Η κόρη του Ομπάμα έπιασε δουλειά σε εστιατόριο

Σάσα

Η μικρότερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, που έχει περάσει τα 8 από τα 15 χρόνια της ζωής της στον Λευκοί Οίκο, εργάζεται στο ταμείο των παραγγελιών σε ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Martha’s Vineyard. Όπως πολλά 15χρονα κορίτσια στις ΗΠΑ, έτσι και η Σάσα Ομπάμα αποφάσισε να πιάσει μια δουλειά για το καλοκαίρι προκειμένου να βγάλει το χαρτζιλίκι της. Η Σάσα, που εργάζεται ως Νατάσα, αυτή την εβδομάδα μαθαίνει τα πάντα στο εστιατόριο, δουλεύοντας στο ταμείο, μεταφέροντας τραπέζια και κάνοντας προετοιμασία πριν ανοίξει το κατάστημα.

Αυτό ωστόσο που είναι αρκετά διαφορετικό στην δική της περίπτωση, είναι ότι φτάνει κάθε μέρα στη δουλειά της, συνοδευόμενη από έξι άνδρες της ασφάλειας του Λευκού Οίκου, οι οποίοι παρακολουθούν την κάθε της κίνηση και διασφαλίζουν την ασφάλειά της. «Αναρωτιόμασταν γιατί υπήρχαν πάντα έξι άνδρες στον χώρο που βοηθούσαν αυτήν την κοπέλα», είπε στην Boston Herald ένας από τους σερβιτόρους του εστιατορίου, οι οποίοι δεν είχαν αντιληφθεί αρχικά ότι η νέα τους συνάδελφος δεν είναι άλλη από την μικρότερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ! «Σερβίρει, παίρνει παραγγελίες, χαιρόμαστε που την έχουμε.

Πιθανότατα θα είναι κάτι καλό για την επιχείρηση», πρόσθεσε. Το εστιατόριο θαλασσινών «Nancy’s Seafood», αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια της οικογένειας Ομπάμα, που επισκέπτεται κάθε χρόνο για διακοπές το νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ.

Ο Μπαράκ και η Μισέλ είναι φίλοι με τον ιδιοκτήτη, επομένως είναι λογικό η κόρη τους να ζητήσει δουλειά, κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύεται η οικογένειά της.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...