Η μάχη της τηλεθέασης: Μενεγάκη, Κουτσελίνη, Λαμπίρη κονταροχτυπήθηκαν για την AGB – Ποιος πέρασε την ωραία Ελένη;

“Κωνσταντίνου και Ελένης” προτίμησε το τηλεοπτικό κοινό αντί για την πρώτη εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν της Ελένης Μενεγάκη!

Η τηλεθέαση της Ελένης την πρώτης μέρα της σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη, αν και οι ελάχιστες αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια σε αυτό το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο τηλεθέασης η Ελένη Μενεγάκη έκανε μέσο όρο 16,3%, πολύ πίσω από το 23% που έφτασε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Σε μικρή απόσταση ακολούθησαν οι Αταίριαστοι με 14,9% και το Κωνσταντίνου και Ελένης με 13,9%. Για τις εκπομπές Αλήθειες με τη Ζήνα και La Biri Biri ήταν μια δύσκολη μέρα που «κλείδωσε» στο 8,7% και 6,9% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό, για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζει σημαντική υποχώρηση και αφήνει την πρωτιά στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Συγκεκριμένα, η σειρά του ΑΝΤ1 τερμάτισε πρώτη με 25,5%, ενώ η Ελένη δεν ξεπέρασε το 21,6%. Βέβαια, σε κάποια τέταρτα η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha κινήθηκε και πάνω από το 26%, όμως, τα 35αρια του παρελθόντος φαίνεται πως είναι απλά μια ωραία ανάμνηση.

Για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, η επιστροφή της Ελένης ήταν ισοπεδωτική στο δυναμικό κοινό: Αλήθειες με τη Ζήνα – 6,6%, Οι Αταίριαστοι – 7,4%, Ειδήσεις ΣΚΑΪ – 9,7%, La Biri Biri – 5%.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...