Η μαντίλα της Τζάγκρη που εκνεύρισε τον Κοτζιά

Η μαντίλα της Τζάγκρη που εκνεύρισε τον Κοτζιά

Στο Ιράν, ως γνωστόν, οι γυναίκες επιβάλλεται να κυκλοφορούν με μαντίλα στο κεφάλι. Το πρόβλημα για την υφυπουργό Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, που συνόδευσε τον Νίκο Κοτζιά στο πρόσφατο ταξίδι του στο Ιράν, ήταν διπλό.

Σύμφωνα με τον “Μικροπολιτικό”, αφενός έπρεπε να φορέσει μία κομψή –όπως αρμόζει στο στυλ της- μαντίλα κι αφετέρου να τη στερεώσει με τέτοιο τρόπο, που να αναδεικνύεται συγχρόνως και η ξανθή της κόμη.

Οπως αναφέρει η στήλη δεν ξέρουμε αν αυτό ήταν η αιτία που καθυστέρησε γύρω στο μισάωρο να κατέβει στο λόμπι του ξενοδοχείου στην Τεχεράνη, όπου την περίμενε η ελληνική αποστολή. Ομως ο κ. Κοτζιάς φέρεται να ήταν έτοιμος να την αφήσει με τη μαντίλα στο χέρι.

Τους Έλληνες κυβερνητικούς ανέμεναν στη δεξίωση που διοργάνωσε το εμπορικό τμήμα της ελληνικής πρεσβείας με επιχειρηματίες. Η υφυπουργός επιβιβάστηκε στο τσακ σε ένα από τα αυτοκίνητα της πομπής που θα οδηγούσε την ελληνική αντιπροσωπεία στην πρεσβεία μας αποφεύγοντας να ανταλλάξει το βλέμμα της μ’ εκείνο του υπουργού Εξωτερικών, αναφέρει η Real.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...