Η νέα γενική γραμματέας οικονομικής πολιτικής

Η νέα γενική γραμματέας οικονομικής πολιτικής

Κόρη του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου, είναι η 30χρονη Έλενα Παπαδοπούλου οικονομολόγος η οποία ορίστηκε ως γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.

Η κα Παπαδοπούλου εργάστηκε στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου και παρά το νεαρόν της ηλικίας της ήταν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας στο Brussels Group. Έχει παρουσιάσει μελέτες της σε διεθνή συνέδρια και υπήρξε επιμελήτρια δύο συλλογικών τόμων για το δημόσιο χρέος στην Ευρώπη. Συνεργάστηκε ως ερευνήτρια με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, ενώ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου «Νίκος Πουλαντζάς».

Το Ποτάμι αντιδρώντας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση οπως γραφει το newsit.gr : «Η κυβέρνηση συνεχίζει αταλάντευτη τον αγώνα κατά της οικογενειοκρατίας. Στη θέση του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, τοποθετήθηκε κόρη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως είναι άξια. Γιατί δεν δόθηκε όμως η δυνατότητα και σε άλλους άξιους ανθρώπους να διεκδικήσουν τη θέση; Δεν περιμένουμε απάντηση, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες, αποδεικνύει καθημερινά ότι αντιμετωπίζει την εξουσία ως λάφυρο».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...